avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare

Se poate face Contestatie in anulare la hotararea definitiva a instantei (schimbare domiciliu minor)care ,dupa 4 luni , la apelul paratei (motivul invocat, nu a fost instiintata de data judecarii ordonantei - lipsa procedura) ,anuleaza efectele Ordonantei Presidentiale ? Mentionez ca peste o luna se judeca Fondul !?
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 21:22, 26 Martie 2017
Cf Art 503 CPC, se poate face... de catre oricine. Admisibilitatea de principu va depinde insa de indeplinirea stricta a criteriilor respective.Mie imi suna ca o eventuala greseala procedurala a instantei de fond a fost corectata in apel.
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2017
asaofi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Invocare perimare in timpul judecarii contestatiei la executare ancut75 ancut75 Buna ziua, In timpul judecarii contestiei la executare am solicitat instantei sa constate ca de a lungul judecarii cauzei a intervenit PERIMAREA EXECUTARII ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare adidoro adidoro va rog sa ma ajutati la un motiv de introducere a contestatiei in anulare si anume: se poate introduce o cerere de contestatie in anulare motivul fiind ... (vezi toată discuția)