si asta inseamna ca nu este susceptibila de executare silita?eu as tinde sa cred ca este o actiune constitutiva de drepturi....
nu neaparat termenul "constatare" califica tipul actiunii, de exemplu o actiune in constatarea nulitatii este una in realizare....
eu nu am gasit prin nicio carte ceva transant i acest sens...
vio23
si asta inseamna ca nu este susceptibila de executare silita?eu as tinde sa cred ca este o actiune constitutiva de drepturi....
nu neaparat termenul "constatare" califica tipul actiunii, de exemplu o actiune in constatarea nulitatii este una in realizare....
eu nu am gasit prin nicio carte ceva transant i acest sens...
actiunea "in constatarea" uzucapiunii cred ca e una si se refera practic la implinirea termenului si actiunea in constatarea dobandirii dr de propr ca urmare a uzucapiunii e alta ,aceasta e cea constitutiva de dr....zic eu
Ayaz a scris:
Cum faceti sa scapati de emotiile astea???!!! M-au napadit si mai tare acum ca m-am vazut pe lista cu repartizarile.:stunned::( Acum chiar nu mai stiu nimic si nici nu mai pot sa mai citesc ceva sau sa fac vreo grila.#-o
Muuuuulta bafta tuturor siii...si sper sa ne intalnim pe culoarele INM-ului!:) (poate ma deblochez pana atunci:(():luck::luck::luck::worthy:
P.S. E cineva pe-aici repartizat la Cantemir?
Edit: Bine ai revenit, Executron, ai adus un val de aer curat si suflu nou pe-aici! Multa bafta iti doresc!:luck::luck::luck:
Salut tuturor!
Revin si eu, cu un mesaj care se vrea de incurajare. Eu am dat la inm o sg data in 2008 si aceleasi senzatii le-am avut si eu, de panica, anxietate, sentimentul ca nu mai stiu nici cele mai elementare lucruri, practic ca ma duc degeaba la examen. Sunt absolut normale, dar trebuie sa le tineti sub control. E sansa voastra, ati muncit enorm si acum e momentul sa va valorificati munca! Toata lumea e in aceeasi situatie si conteaza f mult atitudinea. Trebuie sa spuneti : am invatat enorm, ma duc si fac. Merg si eu acum la supraveghere si parca imi revin sentimentele de atunci:( Totul depinde numai de voi, multa putere de concentare si cat mai putine emotii, sa auzim numai de bine=D>