avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
eu nu am gasit un exemplu la ce ar folosi o act in constatare daca nu mai am actiunea in realizare...
grila cu raspunderea contractuala este di admiterea in magistratura din 29 martie 2009, intrebarea 6 din grila 1
eu tot nu sunt lamurit...cu instigarea...daca cineva poate sa dea un exemplu concret i-as fi recunoscator....bineintelesca daca da anul asta as lua ca este tentativa, dar as vrea sa si inteleg..
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
vio23, utilizator
Mie unul parca nu-mi vine sa cred ca dupa aproape 1 an de pregatiri suntem in ultima zi inainte de examen :)
Ayaz a scris:

ENGFULL a scris:

va urez tuturor canditatilor MULTA BAFTA !!!!!!!!!!!!

Multumim mult, ENGFULL, constat cu placere ca nu ne-ai uitat!:) Iata, ce inseamna sa fii om!:):):)

Si daca tot te-am prins (poate mai intri pe-aici) te-as ruga sa-mi spui si mie in ce conditii (de siguranta sau nu) se lasa bagajele si unde, cum ? Despre tinuta ce poti spune?:)

Oricine are un raspuns la aceste intrebari poate raspunde.:)

imbraca=te cu orice crezi ca te vei simti comod , nu conteaza la acest moment tinuta , important este sa te simti bine , nici prea cald , nici prea rece ( asa ca daca suferi din cauza aerului cond ia-ti ceva de pus peste )
bagajele se pot lasa fie la catedra fie la marginea bancilor , depinde de configuratia salilor
apa si pix negru , obisnuiesc sa dea ei , dar ,,,, pentru orice eventualitate nu strica o rezerva
in rest .... bafta si concentratie maxima ....
lasati timp necesar pentru completat bulinile si aveti grija sa nu va fuga ochii si sa transcrieti gresit ( eu puneam buletinul pe rand ca sa fiu sigura ca e in dreptul intrebarii corespunzatoare nr )
nu lasati emotiile sa va compleseasca , daca la inceput nu reusiti sa va concentrati , mergeti la alta intrebare si ... reveniti in mod deosebit la primele intrebari la care ati raspuns dupa ce va trec emotiile
bafta
va tin pumnii !
Sfat de la cineva care a dat de mai multe ori...(fara folos...vina mea):
Nu va repeziti la imbulinat...cititi de 100 de ori...mai ganditi-va....mai uitati-va pe geam...iar cititi... daca va repeziti la colorat si gresiti o data...hai.... da daca mai cereti o foaie...e nasol..riscati sa nu va mai dea...
Imbracati-va foarte comod...Fetele sa ia un calciu /magneziu dimineata...si eventual sa aveti o tabletica de cioco la voi...ajuta mult.
Si nu va uitati la cel/cea de langa voi cu invidie - uite cat a facut el/ea- nu intotdeauna e si bine ce a colorat respectivul/respectiva

MULTA BAFTA... Mai aveti mai putin de 24 de ore pana la deschiderea subiectelor! Si dormiti la noapte.....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)