avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
vio23 a scris:

grila cu raspunderea contractuala este di admiterea in magistratura din 29 martie 2009, intrebarea 6 din grila 1
eu tot nu sunt lamurit...cu instigarea...daca cineva poate sa dea un exemplu concret i-as fi recunoscator....bineintelesca daca da anul asta as lua ca este tentativa, dar as vrea sa si inteleg..

Nu as fi luat a-ul la grila cu raspunderea, mi se pare ca nu mai stiu limba romana, dar l-a putut realiza nu e acelasi lucru cu l-ar fi putut realiza. Ce motivare!!
Pentru cei care au reusit la inm: cat de bine se simteau pregatiti? cunosteau bine toata materia sau mai aveau si scapari?? La ce nota se evauluau ei?
Va doresc multa bafta maine!... si sa intram la inalta institutie! :luck:
scai a scris:

Pentru cei care au reusit la inm: cat de bine se simteau pregatiti? cunosteau bine toata materia sau mai aveau si scapari?? La ce nota se evauluau ei?

Sper sa-mi raspunda si mie cineva, macar pentru incurajare.....pentru ca simt ca nu mai pot, m-au napadit emotiile si parca mi se invart toate in cap. De invatat am invatat dar mai sunt institutii pe care le cam "bajbai". Oare cei care au reusit cunosteau bine toata materia......

Eu nu sunt in masura sa iti raspund la intrebarea ta dar iti spun ce zicea cineva pe aici pe forumuri, care a intrat in magistratura. Zicea ca daca faci acasa in papuci si trening in medie 85 de puncte la fiecare materie sigur iei examenul. Asa ca multa bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)