avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Multumesc! Nu pot spune ca fac la fiecare materie 85%. Ma ingrijoreaza faptul ca m-am axat mai mult pe studiu decat pe grile. Zilele acestea am luat grilele care s-au dat anii trecuti si....din pacate nu am reusit mai mult de 60%. Grilele cu 2 variante de raspuns ma omoara.
eu va spun cum a fost la mine..nu am facut niciodata toate 100 grile din anii trecuti ci am luat-o pe bucatele.adica pe materii.pt ca daca le-as fi facut pe toate nu as fi scos peste 70 si ma demoralizam...si totusi la examen am scos peste...pentru ca nu se compara ce faci tu acasa cu senzatiile pe care le ai acolo.sunt 4 ore.mi-am impartit timpul in 4..cate o ora pe materie cu tot cu colorat..si iti spun...desi toate pareau varza in capul meu inainte in ziua aia parca vedeam si randurile din carte, si pagini si tot..la mine mai greu a fost cu penalul...pt ca am invatat din mitrache la p.gen si subiectele sunt facute de streteanu pe care de altfel l-am avut si profesor anul asta...si pot spunde ca am invatat penal, nu gluma..eu in ultimele 2 sapt nu am facut decat sa repet de multe ori materia..totul trebuie sa fie atat de fixat incat sa poti la examen sa delimitezi notiuni, institutii, probleme de drept...si in ultimele 2 zile m-am plimbat si relaxat....eu m-am dus acolo exact cum zicea cineva pe forum..am invatat deci o sa intru...va doresc bafta si ne vedem maine
Am emotii pentru fiecare dintre voi si va doresc multa, multa bafta, concentrare si sa iesit cu bine.
Abia astept sa va "regasesc" dupa examen, sa ne impartasiti din "experienta" voastra!
Stiu ca n-am fost decat sporadic pe forum asa ca majoritatea nu stiti de unde sa ma luati :sorry: dar va doresc tuturor multa bafta maine. Meritam toti sa ne vedem admisi. Eu una sunt asa de obosita dupa cele 10 ore de drum incat sper ca maine sa nu fiu ca si picata din luna. Inca o data, mult noroc si NU UITATI: AM VENIT SA CASTIGAM. Suntem niste invingatori. =D>
scai a scris:

Pentru cei care au reusit la inm: cat de bine se simteau pregatiti? cunosteau bine toata materia sau mai aveau si scapari?? La ce nota se evauluau ei?

nu m-am simtit niciodata100% pregatit
scapari are toata lumea
ma evaluam putin cam peste ce punctaj obtineam...deci trebuia sa trag mai mult

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)