Si eu sunt obisnuita sa repet pana in ultima zi, ieri m-am apucat sa trec dinnou prin coduri si mi se pare ca abia m-am apucat de invatat. Mult noroc tuturor si maine pe vremea asta sa ne auyim cu bine. Pupici...
Ligiana, gata m-am hotarat sa-ti urmez sfatul.....las deoparte cartile, cat am invata sper sa fie suficient ca sa si intru. Restul voi aprofunda dupa.....la inm. Incerc sa ma molipsesc de optimismul tau ......poate vom fi chiar colege, doamne-ajuta!!
Bafta multa tuturor!! Cei care trebuie sa fie acolo vor fi!
Si eu sunt obisnuita sa repet pana in ultima zi, ieri m-am apucat sa trec dinnou prin coduri si mi se pare ca abia m-am apucat de invatat. Mult noroc tuturor si maine pe vremea asta sa ne auyim cu bine. Pupici...
scai a scris:
Ligiana, gata m-am hotarat sa-ti urmez sfatul.....las deoparte cartile, cat am invata sper sa fie suficient ca sa si intru. Restul voi aprofunda dupa.....la inm. Incerc sa ma molipsesc de optimismul tau ......poate vom fi chiar colege, doamne-ajuta!!
Bafta multa tuturor!! Cei care trebuie sa fie acolo vor fi!
Vreau sa-ti spun ca datorita optimismului am facut in viata multe lucruri care celorlati li s-au parut nebunesti. Mie nu, pt ca cred cu tarie ca daca ai incredere in tine poti muta muntii. Si inca ceva: niciodata, dar niciodata sa nu lasi pe cineva sa-ti spuna ca nu poti face ceva sau ca nu esti buna pt ceva. Poti face orice, cu o singura conditie: sa-ti doresti.