scai a scris:
ligiana a scris:
scai a scris:
Ligiana, gata m-am hotarat sa-ti urmez sfatul.....las deoparte cartile, cat am invata sper sa fie suficient ca sa si intru. Restul voi aprofunda dupa.....la inm. Incerc sa ma molipsesc de optimismul tau ......poate vom fi chiar colege, doamne-ajuta!!
Bafta multa tuturor!! Cei care trebuie sa fie acolo vor fi!
Vreau sa-ti spun ca datorita optimismului am facut in viata multe lucruri care celorlati li s-au parut nebunesti. Mie nu, pt ca cred cu tarie ca daca ai incredere in tine poti muta muntii. Si inca ceva: niciodata, dar niciodata sa nu lasi pe cineva sa-ti spuna ca nu poti face ceva sau ca nu esti buna pt ceva. Poti face orice, cu o singura conditie: sa-ti doresti.
Ai mare dreptate, parca ai fi citat din cartea "Puterea magica a gandului" pe care tocmai am pus mana .....asa ca sa-mi ridic moralul.
N-am citit-o dar am citit altele pe care le-am pus in practica nu ca sa incerc ci pt ca asa sunt eu: poate putin inconstienta. Chinezii au o vorba: ai grija ce-ti doresti ca ti se poate indeplini. In alta ordine de idei, marii invatati spun ca nu se intampla exact lucrurile care vrem sa ni se intample. Stii tu, ca vorba romanului rau faci rau primesti. Gandurile noastre bune transmise in afara se intorc. Asa ca sti linistita. Vei ajunge exact acolo unde iti doresti.