avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
scai a scris:

Ligiana, draga, ti-as tine companie cu placere la fumat, dar din pacate suntem in locatii diferite! Si eu sunt fumatoare! Acum fac eforturi sa-mi inlatur emotiile ca maine sa nu intru cu ele in sala. Am avut emotii si la alte exemene dar in general reuseam sa ma adun dupa ce vedeam subiectele. Sper ca maine sa fie la fel, sa uit de emotii si sa mi sa para subiectele usoare!:luck:

Nu prea am emotii, in schimb stau prost cu rabdarea. N-am rabdare sa stau 2 ore sa astept dupa niste subiecte asa ca voi face carare la fumat.
Da timpul la cele de rationament logic este pe departe cea mai mare problema. Dar cu o strategie de rezolvata a grilelor bine pusa la punct, eu zic ca nu e problema.

Eu unul nu "starui" prea mult pe o singura grila ci trec mai departe, caci daca insisti mai mult de ... 2 min/fiecare NU ai timp.

De asemenea eu le fac repede pe cele de interpretare text si las la sfarsit rationamentul logic ANALITIC caci ala ia timp mai mult chiar daca sansa de eroare e mai redusa.
Executron, lamureste-ma te rog si pe mine cum e cu pretestarea asta cu 20 de intrebari?
Pretestare cu 20 de intrebari?

Nu, pretestarea a avut forma exact a examenului standard de rationament logic.

120 de intrebari si trebuie sa faci 30.

Din cele 120 de intrebari, 20 de intrebari sunt "nule" nu se puncteaza, insa nu stii care din cele 120 sunt asa :) Au instituit asta, probabil, pentru ca respectivul candidat sa nu stea 4 ore la 30 de grile si la revedere :)

Timpul de lucru e 4 ore, cu pauza de 30 min dupa 2 ore. E foarte obositor, solicita f. mult concentrarea, in ziua respectiva nu am mai putut face nimic
Mult succes tuturor celor care veti sustine examenul maine .Sunt convinsa ca cei mai multi dintre voi veti reusi .Ati dat dovada de-a lungul acestor dezbateri de faptul ca sunteti foarte bine pregatiti. :)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)