avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Multumim! Orice sfat cat de mic este mai mult decat binevenit. Doamne ajuta-ne! Multa bafta tuturor!
ligiana a scris:

scai a scris:

Ligiana, draga, ti-as tine companie cu placere la fumat, dar din pacate suntem in locatii diferite! Si eu sunt fumatoare! Acum fac eforturi sa-mi inlatur emotiile ca maine sa nu intru cu ele in sala. Am avut emotii si la alte exemene dar in general reuseam sa ma adun dupa ce vedeam subiectele. Sper ca maine sa fie la fel, sa uit de emotii si sa mi sa para subiectele usoare!:luck:

Nu prea am emotii, in schimb stau prost cu rabdarea. N-am rabdare sa stau 2 ore sa astept dupa niste subiecte asa ca voi face carare la fumat.

Bibi....diminutiv de alint, fireste, nu aveti voie sa va fataiti - a se citi cu tz- asa din sala...ies...intru...ies...intru.... In datile cand am dat eu nu era voie.
Deci am ramas fara emotii :)) 2 saptamani am tremurat, iar de-azi dimineata, nu mai am nimic. Clar, iar pic si anul asta :stunned:

In alta ordine de idei, multa bafta tuturor, si ne consultam dupa examen.
Sa ne vedem in semifinale, doamne-ajuta!
MayeMaye a scris:

ligiana a scris:

scai a scris:

Ligiana, draga, ti-as tine companie cu placere la fumat, dar din pacate suntem in locatii diferite! Si eu sunt fumatoare! Acum fac eforturi sa-mi inlatur emotiile ca maine sa nu intru cu ele in sala. Am avut emotii si la alte exemene dar in general reuseam sa ma adun dupa ce vedeam subiectele. Sper ca maine sa fie la fel, sa uit de emotii si sa mi sa para subiectele usoare!:luck:

Nu prea am emotii, in schimb stau prost cu rabdarea. N-am rabdare sa stau 2 ore sa astept dupa niste subiecte asa ca voi face carare la fumat.

Bibi....diminutiv de alint, fireste, nu aveti voie sa va fataiti - a se citi cu tz- asa din sala...ies...intru...ies...intru.... In datile cand am dat eu nu era voie.

Daca zici ca ai mai dat ai putea sa ne spui care crezi tu ca au fost motivele pentru care nu ai intrat: nu ai fost suficient pregatita, ti-a lipsit increderea in sansele tale, nu ai avut o zi prea buna....nu stiu spun e-ne si noua.
In alta ordine de idei, multa bafta tuturor, si ne consultam dupa examen.

Eu unul pana nu ma vad pe lista admis sau chiar respins nu intru pe forum ca nu am curajul sa dezbat grilele... sorry.... :">:">
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
Executron, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)