avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere impotriva unui judecator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere impotriva unui judecator

Buna ziua
Doresc sa fac o " plangere " unui complet de judecata din cadrul unui Tribunal pt ca a dat o rezolutie anormala .
Mai concret : in 2015 , luna mai , am depus la Judecatorie o cerere de recalculare a pensiei de intretinere , pt ca nu mai aveam nivelul salarului la momentul stabilirii pensiei de intretinere . Dupa un an si jumatate de .... gandire si verificari , mi-a fost respinsa cererea pe motiv ca este nefondata . Mentionez ca din mai 2015 pana in februarie 2016 am avut venituri mai mici , iar din februarie 2016 , nu am mai avut nici un venit ( pt ca am plecat din tara ) .. In anul 2016 , s-au facut verificari la ITM ca sa se observe daca am venituri , precum si la Primarie ca sa se " vada " daca am activitati aducatoare de venituri . Raspunsul a fost clar . Nu am venituri si nici un loc de munca . Totusi Judecatoria prin judecatorul X da sentinta ca este nefondata cererea mea si hotaraste ca trebuie sa ramana la fel pensia de intretinere ( pe motiv ca am plecat intr-o tara straina si am posibilitati financiare ca sa platesc marit ; nu s-a specificat ce venituri as avea in alta tara ) . Am facut apel , avand ca rezultat acelasi mod de gandire .
Imi este respins apelul ca nefondat . Este strigator la cer , ce gandire stramba pot avea anumiti judecatori . Se demonstreaza ca nu am venituri si totusi imi este respinsa cererea de recalculare a pensiei de intretinere .
Intrebarea mea este : Unde ma pot adresa pt a face o plangere impotriva acestor STRAMBI in gandire ?
Va multumesc .:sorry:

Cel mai recent răspuns: cipair , utilizator 21:12, 17 Aprilie 2017
de curiozitate, in strainatate din ce va intretineti, ca viata e mai scumpa decat in Romania? faptul ca este mai greu de dovedit ce venituri aveti in strainatate, nu inseamna ca dispare obligatia dvs. de plata a pensiei de intretinere(banuiesc ca a unui copil sau mai multi) ... chiar asa am ajuns ca luam de la proprii copii?
Buna ziua ; simt nevoia de a va oferi cateva explicatii . Din strainatate am platit pensia de intretinere lunar iar in plus am suportat si alte cheltuieli generate de dorintele copiilor mei ( am doi copii ) . Nu este cazul sa va ganditi ca apelez la banii pe care ii ofer obligat de stat . Imi iubesc copiii si voi face tot ce imi sta in putinta sa fie sanatosi mintal si fizic .
Am cerut o parere despre o situatie anormala cu privire la stabilirea unei pensii de intretinere . Nu altceva .
Atata timp cat vor sa vina de tot la mine , cred ca este un semn ca le sunt alaturi si voi fi cat pot in viitorul lor .
Am simtit ca aveti o parere gresita si de aici a venit " interventia " mea de a va oferi mai multe explicatii .
Va multumesc pt timpul acordat mesajului dvs.
Inteleg, insa ce se vede din exterior, avand in vedere actiunea intentata de dvs. si nemultumirea in ceea ce priveste rezultatul, este ceea ce vad eu si nu ceea ce povestiti si, desigur, este adevarat; ati expus aceste lucruri instantei? si daca ati platit lunar, de ce ati simtit nevoia unei actiuni in instanta?
Din 2015 iulie , am avut venituri mai mici si din acest motiv am cerut recalculare . De cand am cerut recalculare am platit o treime din minimul net pe economie . Pe langa aceasta suma am sustinut si alte cheltuieli cu dorintele copiilor . Degeaba am spus in instanta . Nu m-a bagat in seama . In noiembrie s-a decis ca nu este fondat ceea ce cer . Avocata adversa cere la ITM sa vada daca am venituri si primeste raspuns ca nu am si tot nu este deajuns ca sa imi reduca pensia . Motivul ? Am lucrat afara ( fara sa se stabileasca vreun venit ) si .... pot sa platesc pensia marit . E ceva .... strigator la cer ce se intampla .
Cred doar in puterea lui Dumnezeu ca v-a face dreptate . Justitia Romana , partial , are o gandire stramba . Cu dovezi sustin asta .
Repet intrebarea: daca ati platit din proprie initiativa si v-ati comportat asa cum un tata normal se comporta, de ce ati simtit nevoia unei actiuni in instanta?

Alte discuții în legătură

Timp prea mult pentru modificarea pensiei de intretinere cipair cipair Buna ziua . Am o nelamurire . De ce dureaza asa de mult modificarea unei pensii de intretinere ? Am depus cerere de recalculare in iulie 2015 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere CarlaE CarlaE Am fost dat in judecata de catre fiul meu de 19 ani pentru pensie de intretinere, el fiind elev inca. Cu data de 30 noiembrie 2016 am intrat in pensie. In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Iulia_19_79 Iulia_19_79 Buna ziua ,am divorțat în 2011,la vremea aceea salariul minim pe economie era foarte mic,pensia alimentara s-a stabilit la fabuloasa suma de 145 de lei ... (vezi toată discuția)