avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii somaj august
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii somaj august

salutare. am si eu niste nelamuriri cu noile declaratii la somaj. daca am un salariat cu part-time 1 ora/zi, in somaj tehnic in luna august (21 zile lucratoare), salariu tarifar 150 lei/luna, cum completez campurile urmatoare:
- numar ore lucrate = 0?
- suspendate = 21?
- din care somaj tehnic = 21?
- nr zile suspendate OUG 28/2009 = ? daca trec 21 zice ca sunt prea multe
- salariul de baza minim conform timpului suspendat = ?
- baza de calcul = ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vioreld , utilizator 11:29, 21 Septembrie 2009
am trecut la fel cum mi-ai scris mai sus. degeaba. singura modificare fata de tine am facut-o la S.B. minim: 600 (salariul minim pt 8 ore : 8 (e contract d e1h/zi) = 75 lei.
nr.zile susp.oug 28/2009= vad ca nu trebuie sa fie mai mult de 2. orice numar peste 2 imi da acel mesaj: ati declarat prea multe zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare d 112 patrician patrician Buna ziua, Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale. Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Contributie somaj la concedii medicale luna intreaga Vioreld Vioreld Buna ziua. Daca am un salariat care toata luna este in concediu medical, se plateste contributia la somaj pt acest salariat? Cineva mi-a zis ca se plateste dar ... (vezi toată discuția)