avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei militare

La intocmirea documentelor pentru recalcularea pensiei militare, din necunostinta si fara sa fiu informat, am ales gresit perioada de 6 luni consecutive din ultimii 5 ani pentru a fi luata ca baza de calcul.
Care sunt modalitatile, daca acestea exista, de a schimba perioada de 6 luni luata in considerare pentru recalcularea pensiei?

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara rodicamovila rodicamovila Buna seara! Referitor la recalcularea pensiilor militare as dori sa stiu ce perioada trebuie aleasa: oricare 6 luni consecutive din ultimii 5 ani sau 6 luni ... (vezi toată discuția)
Ce perioada se ia in considerare la calculul pensiei in sistemul public , dupa pensionarea m.a.i.? aorhan aorhan Am iesit la pensie pe 12.09.2007,cu pensie militara.Ca si perioade in care mi-am desfasurat activitatea pot sa enumar: - militar in termen - 11.10.1973 - ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)