avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un apartament fără să fie stipulat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un apartament fără să fie stipulat în contract că se vinde mobilat. Cum mă pot asigura că vânzătorul nu-l golește după plata prețului?

Cum pot fi sigur ca vanzatorul nu goleste apartamentul dupa vanzare, daca nu sa trecut in contractul de vanzare-cumparare ca se vinde mobilat?
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Flory2201 , utilizator 14:53, 15 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Apartamentul a fost achizitionat prin programul prima casa.asta a insemnat o evaluare a imobilului si s.au efectuat poze in apartament. Dar partea de negociere,si anume..motivul acestui subiect deschis aici sa facut intre mine si proprietar...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa faceți un inventar al bunurilor ce se afla în imobil, specificând ca acele bunuri vor intra în posesia dvs odată cu imobilul respectiv. Dacă vânzătorul nu dorește acest lucru nu aveți ce face.. trebuia sa va gândiți înainte.
Daca nu s-a specificat in antecontract ca imobilul se vinde mobilat, iar creditul Prima Casa este in curs de aprobare, se poate specifica acest lucru in actul de vanzare-cumparare, odata ce dosarul este aprobat?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract cumparare casa AlexA00 AlexA00 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai sigur pentru atunci cand faci un antecontract pentru a cumpara o casa in care sunt cuprinse si bunuri la ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face - restituire bunurilor mobile dn apartament vanzatorului marian_crista marian_crista Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat... Am cumparat in vara un apartament, iar negocierea a fost ca il vinde c u tot cu mobilea (desi ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil AliAle AliAle Buna ziua , Ma adresez dvs cu rugamintea de a obtine informatii in legatura cu clauzele unui contract vanzare cumparare. Dat fiind faptul ca in antecontract ... (vezi toată discuția)