avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare permis dupa casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare permis dupa casatorie

viitoarea sotie ar permisul obtinut in Italia.ar trebuie sa-l schimbe innainte de casatorie cu unul romanesc sau se poate sa-l schimbe dupa casatorie cu noul nume?
Daca viitoarea sotie este cetatean roman, sa-l schimbe dupa casatorie, pe noul nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre o romanca si un arab. tm49lup tm49lup Buna ziua. Sunt nou pe forum. S-ar putea sa nu fi postat chiar unde trebuie...sorry Am o intrebare despre casatoria intre o romanca si un barbat arab.Arabul ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate + permis de sedere + cetatenie copil gabrielaonescu gabrielaonescu Buna seara, Va scriu in legatura cu schimabarea unei carti de identitate. Sunt cetatean roman, casatorit cu cetatean sarb (am certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Permis după divorț și schimbare nume Emanuela1306 Emanuela1306 Buna!Eu locuiesc in strainatate, în 2016 m-am căsătorit în România,anul acesta am divorțat iar acum sunt in tara pentru a schimba actele,problema mea ... (vezi toată discuția)