avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model pentru recalculare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model pentru recalculare salariu

buna ziua, poate sa ma ajute cineva va rog cu un model pentru recalculare salariu?

sunt angajat din data de 23 septembrie 2016 la firma la care lucrez si in prezet si atunci mi s-a spus ca in salariul brut pe care scrie in contract este inclus si sporul de noapte plus ore suplimentare

citez din c.i.m: salariul cuprinde : salariul de baza, indemnizatiile, toate sporurile precum si alte adaosuri.

m-am informat putin si am aflat ca acest contract este abuziv si ilegal, deoarece mi se anuleaza drepturile din codul muncii.

vreau sa mi se faca o recalculare si sa mi se plateasca diferentele salariale din data de 23.09.2016 pana in prezent dar nu am gasit nici un model de cerere pentru recalculare si nu stiu ce sa scriu in el.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 7 Mai 2017
Nu exista tipizat pentru asa ceva.

Adresati o solicitare angajatorului prin care ii comunicati sa va prezinte modul de calcul al salariului dvs. , intrucat in acceptiunea dvs considerati ca este o eroare la stabilirea acestuia.
Iar in situatia in care exista diferente , sa vi le achite intr-un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor de noapte MihaDrag MihaDrag orele de noapte prestate de cateva ori intr-o luna de un salariat muncitor se pot plati in baza graficului sau se face un act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte ... cata8 cata8 BUna ziua, daca unui salariat i se acorda un spor de 25% de noapte si un spor de ore suplimentare de 75 sau 1005, acestea se trec in adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de concediu samir69 samir69 In CCM colectiv avem cuprins la capitolul salarizare urmatorul articol;Salariul cuprinde -salariul de baza ,sporuri(Spor de ore de noapte,spor de sambata ... (vezi toată discuția)