avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nelămurire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nelămurire

De ce la capacitate cilindrica egală, vârstă egală și clasa b/m maximă la Euroins pentru mine este mai scump cu 141 lei ?
Cel mai recent răspuns: iarna2015 , utilizator 09:30, 12 Mai 2017
Unele companii pot face calcule si in functie de domiciliul asiguratului, marca sau puterea motorului vehiculului !
-
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2017
iarna2015, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)
Am voie la 16 ani sa merg cu o motociclete de 125 cmc andruskanu andruskanu salutare... vreau sa stiu daca la 16 ani pot sa merg cu o motocicleta de 125 cmc ??? daca nu, care este capacitatea cilindrica maxima la motociclete/scutere ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)