avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi de parcare si vanzarea masinii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi de parcare si vanzarea masinii

Buna, am o masina pe care as dori sa o vand, in ultimele 6 luni am primit 4 amenzi de parcare, trebuie sa le achit ? sau pot sa imi vand masina fara a le achita?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:44, 11 Mai 2017
Buna ziua!

Trebuie achitate.

Cu stima.
Aveti impozitele platite pe anul in curs?
Daca da atunci puteti obtine certif de atestare fiscala si puteti vinde fara sa platiti amenzile. Daca nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit auto Srb Srb Buna ziua, am un credit auto la banca si din cate am inteles am gaj pe ea. Eu as dori sa vand masina, dar am inteles ca din cauza contractului banca nu ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare intre persoana juridica si una fizica a unui auto braguglio braguglio Buna! Societatea comerciala detine doua autoutilitare dintre care una vrea sa o vanda unei persoane fizice interesate. Problema: Pentru a vinde una din cele ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate auto de la leasing direct catre o alta persoana fizica decat cea care a fost utilizatorul masinii petru teleman petru teleman Buna ziua Sunt utilizatorul unei masini luate in leasing si tocmai am platit ultima rata la soc de leasing. Acum urmeaza sa incep procedura de schimbare de ... (vezi toată discuția)