avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre procuri pentru pasaport si iesire din tara minor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre procuri pentru pasaport si iesire din tara minor

Buna ziua asi dori sa stiu cum procedez pentru a face procura pentru ça mama sai poata face passeport fiului meu care ieste cu ia in romania si inca una care sai dea dreptul de al scoate din romania si inca ceva vreau sa va intreb am nevoie de cazierul meu cum trebuie sa procedez pentru al avea , va multumesc à nticipat. ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:37, 23 Mai 2017
Nu va trebuie cazier, mama dvs. o sa aiba nevoie ca insotitor al minorului.
Procura pentru depunere acte + ridicare pasaport e de preferat sa o faceti la un consulat de-al nostru, ca sa fie in limba romana dar daca nu va e aproape o puteti face si la un notar local - caz in care trebuie sa aiba apostila de la Haga iar in tara va trebui tradusa si legalizata la un notariat.

La fel si cu declaratia acord de iesire din tara a copilului, fie la consulat fie la un notar in conditiile de mai sus, dar ce e cu tatal lui? Nu exercitati impreuna autoritatea parinteasca, de ce ar fi nevoie doar de acordul dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)