avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... indemnizatie handicap insotitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

indemnizatie handicap insotitor

varul meu a avut 2 ani handicap accentuat si al3lea an i s-a dat handicap permanent grav cu instotitor, el avand schizofrenie,intrebarea mea e urmatoarea ,mai poate fi chemat vreodata la comisie ,reevaluare ? sau este permanent adica pe viata ? va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 13:55, 16 Mai 2017
buna , se mai poate intampla sa se verifice din oficiu sau sa se schimbe criterile de handicap si atunci poate fi chemat la reevaluare altfel nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap ContSters424636 ContSters424636 buna ziua,verisorului meu i s-a acordat certificat de handicap grad accentuat primi 3 ani la chemat din an in an ,dupa 3 ani i s-a dat handicap accentuat ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap alystark1 alystark1 Buna seara fiul meu in varsta de 23 ani sufera de schizofrenie paranoida timp de 3 ani a a vut certitifcat cu handicap grav cu asistent personal in fiecare an ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)