avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de veci cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de veci cu probleme

buna seara as avea si eu o intrebare ..sa incep cu inceputul .
am un frate mort de un an si jumatate si azi am aflat prin coincidenta ca fratele meu a fos ingropat pe un loc de veci in care se mai aflat doi decedati ..ei au murit acuma 23 de ani..mormantul nu a mai fost ingrijit si nici cruce nu mai avea.azi cand am mers la preotul din sat cu nora decedatilor a zis ca acolo nu se mai vedea ca estemormant si de accea nea dat locul respectiv...dupa care a sucito ca au gasit oase acolo si ca oasele lea bagat intr-o punga si lea bagat in lateral in groapa ...toata operatiunea a fost fara acordul propietarilor..ei nici nu stiau la fel ca si noi..acuma intrebarea mea este urmatoarea?e normal ca sa il scoata pe fratele meu mort de 1 an jum si sa il ingroape altundeva?nora decedatilor vrea sa il dea pe preot in judecata si sa il scoata de acolo pe fratele meu.va rog ma puteti lamuri si pe mine§?
Cel mai recent răspuns: deyutza2017 , utilizator 23:20, 16 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)
Pierderea mormantului Faragaucristina Faragaucristina Am pierdut locul de veci al mamei mele.pentru ca a expirat termenul de concesionare.acum a cumpărat altcineva locul.nu mai anunțat nu stiu ceau facut cu ... (vezi toată discuția)
loc de veci Vasile Radu Vasile Radu In urma cu un an de zile am cumparat un loc de veci, cu acordul bisericii, pentru a construi un cavou. Pentru aceasta am chitanta care dovedeste ca am platit ... (vezi toată discuția)