avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in prima zi de training
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in prima zi de training

Am vrut sa vad cum este sa lucrezi intr o bakerie,se ocupau de torturi insa nu mi au placut oamenii de acolo.Mi s a spus inainte de ziua de training ca trebuie sa platesc la salariu Medicina Muncii insa eu am plecat .. analizele le facusem.. trebuie sa le dau vreun ban ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 18 Mai 2017
Nu trebuie sa le dati niciun ban .

Angajatorul este obligat sa plateasca analizele medicale la angajare.

Potrivit HG nr. 355/2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor :
ART. 7
Angajatorii sunt obligaţi să asigure fondurile şi condiţiile efectuării tuturor serviciilor medicale profilactice necesare pentru supravegherea sănătăţii lucrătorilor, aceştia nefiind implicaţi în niciun fel în costurile aferente supravegherii medicale profilactice specifice riscurilor profesionale.

ART. 8
(1) Serviciile medicale profilactice prin care se asigură supravegherea sănătăţii lucrătorilor sunt: examenul medical la angajarea în muncă, de adaptare, periodic, la reluarea activităţii, promovarea sănătăţii la locul de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, suntem institutie publica, la angajare cine plateste analizele care trebuie efectuate ptr.angajare. (vezi toată discuția)
Lntrebari - plata analizelor medicale la angajare, depunere atestat in original gabryel999 gabryel999 Am inteles ca angajatorul plateste analizele,medicina munci la angajare este ok ...intrebarea este daca este in regula ca la primul salariu sa.mi fie oprita ... (vezi toată discuția)
Examen medical danyel4269 danyel4269 buna seara,daca sant la prima angajare cine plateste examenul medical,eu sau angajatorul.va multumesc (vezi toată discuția)