avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proceduri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proceduri

Buna ziua! Sunt angajat ca sofer si din pacate mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 zile. Nu exista nimeni care sa ma poata inlocui in aceasta perioada in cadrul firmei. Patronul a spus ca va aduce el pe cineva sa conduca in locul meu iar eu sa stau acasa(cu posibilitatea sa fiu concediat). Cum ar trebui sa procedez de cand incepe soferul nou? Sa imi iau concediu fara plata? El nu cred ca va fi angajat legal. Ce as putea face daca voi fi concediat? E legal sa ma concedieze pe motivul pierderii dreptului de a conduce pe 30 zile? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 30 Mai 2017
Nu sunteti obligat sa stati in preaviz , insa daca vorbim despre o demise cu preaviz, nerespecatrea preavizului poate duce la sanctionarea disciplinara a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata sa demisionez Eu.sa Eu.sa In urma unor schimb de replici cu sefa mi s.a comunicat ca pot pleca si sa nu mai vin si sa ii duc demisia. Eu ce sa inteleg. Ca sunt concediata sau ca plec ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim absalom34 absalom34 Din momentul in care a fost emisa decizia de incetare a CIM cu art.81 al (4) si (5) mai poate fi modificata? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere demisie Baluta Elena Baluta Elena Buna seara vreau sa îmi dau demisia de la locul actual de munca si vrea sa știu care este perioada minima de preaviz ?? Mulțumesc! Noii angajatori m-a ... (vezi toată discuția)