avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Creare program de internship, training sau stagiu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Creare program de internship, training sau stagiu de practica, fara plata, in cadrul unei companii

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca se poate crea un program fara plata de internship, training sau un stagiu de practica, in cadrul unei firme, conform legislatiei in vigoare si ce documente sunt necesare pentru aceasta forma, atat pentru companiei cat si pentru practicant?

Din ce am citit pana acum, numai o institutie de invatamant poate crea stagii de practica: Exemplu:
[ link extern ]

Dar, din acest articol inteleg ca acest tip de programe exista si sunt create de catre companii :
[ link extern ]

In cazul in care ajuta cu ceva, doresc sa mentionez ca am si codul caen: 8559 Alte forme de invatamant n.c.a. in cadrul companiei.

Astept raspunsul dumneavoastra.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vechime munca Irina C Irina C Buna seara, Ma intereseaza sa aflu daca stagiile de practica (ulterioare absolvirii de studii postuniversitare) pot fi considerate vechime in munca. Sau ... (vezi toată discuția)
Stagii de practica si in ce consta acest stagiu de practica? Manuela23 Manuela23 Buna. In RO sunt unele banci care fac stagii de practica (de exemplu Raiffeisen Bank )- cel putin asa mi s-a spus. Sunt persoane care au facut aceste stagii? ... (vezi toată discuția)
Trainer parenting - cum infiintez pfa? silviacer silviacer Buna ziua, Urmeaza sa obtin un certificare de trainer de parenting din partea unei mari companii din SUA, dupa care intentionez sa ofer cursuri de training ... (vezi toată discuția)