avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitii intracomunitare - livrarile nu parasesc ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitii intracomunitare - livrarile nu parasesc teritoriul

Buna ziua,
Eu cumparatorul, achizitionez din franta de la furnizor cu cod vies valid niste materiale. Eu nu pot face dovada transportului din fr in ro deoarece livrarile nu parasesc franta (poate doar daca se cumpara ceva unelte care imi raman mie). Materialele nu parasesc franta deoarece clientul meu final are o casa acolo pe care eu i-o repar, intretin. Si mai cumpar ceva materiale de acolo. Intrebare este: 1. cum ar trebui sa imi vanda furnizorul ? Cu tva sau cu taxare inversa ? Si 2. Dak trebuie sa imi vanda cu tva, eu imi deduc tva -ul acela sau il trec pe nedeductibil ?
Cel mai recent răspuns: ElllenaP , utilizator 09:56, 3 Iunie 2017
Precizez ca eu, cumparatorul am cod vies valid in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie marfa din import alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, s-a participat la o expozitie in Italia , de unde s-a achizitionat de la alti participanti cu factura marfa. Am si factura de la un partener din ... (vezi toată discuția)
Cod invalid tva sandra_sandra_64 sandra_sandra_64 Buna ziua!As avea urmatoarea speta:O societate inregistrata in scopuri de TVa din Ro,achitioneaza servicii intracomunitare de la 5 furnizori din UK.3 dintre ei ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare si livrari intracomunitare victorn victorn in legatura cu livrarile intracomunitare ;;acestea sunt scutite de plata tva daca:: 1) ... (vezi toată discuția)