avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare judecatoreasca

Buna ziua,daca puteti sa ma ajutati cu o informatie..
Am fost condamnat la 3 ani pentru o fapta,in 2009,si acum mi-am depus cerere pentru reabilitarea cazierului,am fost amanat 2 instante pentru a depune tot felul de acte,iar la ultima instanta mi sa spus ca am ramas in pronuntare,deci asteptam decizia,,dupa 3 zile vad ca..imi amana pronuntarea in vederea deliberarii...si nu o data de 2 ori,nu inteleg ce inseamna si de de ce nu da o decizie.:O :O :O
07/06/2017 Amână cauza Amână pronunţarea la data de 14.06.2017, în vederea deliberării
31/05/2017 Amână cauza Amână pronunţarea la data de 07.06.2017, în vederea deliberării
Cel mai recent răspuns: popovicii40 , utilizator 16:15, 10 Decembrie 2017
Nu vi s-a respins cererea pentru ca nu ati avut avocat, altele sunt motivele, o sa vedeti motivarea.
mi sa respins pe motiv ca,actele ce le-am scos de la fisc nu au putut demonstra ca mi-am platit chieltuielile judiciare,eu am scos de la fisc certificat fiscal cu datoriile pe care le am,si a rezultat zero datori, pentru ca eu am platit tot,dar pentru instanta nu a fost de ajuns.
Mi-au respins,am facut recurs,si la Curtea de apel mi-au acceptat cererea de reabilitare,dupa ce am depus la dosar si chitantele cum am platit chieltuielile judiciare,incredibil ce se intampla,sa platesti si sa nu te creada,cand duci de la fisc act ca nu mai ai nici un fel de datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea pronuntarii puncuskaa puncuskaa de cate ori si cat timp se poate amana instanta pronuntarea? am avut un proces in 5 iunie,au amanat pronuntarea pe 20 iunie,apoi pana 30 iunie si acum pana 14 ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului- amanare pronuntare iulian88 iulian88 am si eu o intrebare,pe data de 22.05.14 am fost judecat prima oara,de atunci mi sa amancat sendinta pe data de 03.06,in data de 03.06 sa amanat pronuntarea pe ... (vezi toată discuția)
De cate ori poate fi amanata pronuntarea ? ContSters434007 ContSters434007 De câte ori poate fi amânată pronunțarea unei sentințe judecătorești? Mulțumesc! (vezi toată discuția)