avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract inchiriere

Buna ziua. Doresc sa inchiriez un apartament pe perioada a 4 nopti si as vrea sa stiu ce anume ar trebui sa fac pentru ca aceasta inchiriere sa se desfasoare in totalitate legal. Mentionez ca eu sunt din Arad, apartamentul se afla in Cluj, iar eu nu dispun de timpul necesar pentru a merge acolo. Cum se poate desfasura aceasta inchiriere prin intermediul online? Am discutat cu locatorul, cel care ofera in chirie acel spatiu, am stabilit de comun acord contractul de inchiriere, l-am completat, semnat si scanat si l-am trimis inapoi. Ce trebuie sa se intample acum, inainte sa ii trimit avansul proprietarului (dupa cum am stabilit), pentru ca totul sa se desfasoare legal? Am o oarecare frica sa nu iau teapa, de aceea cer ajutor in acest moment. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:17, 10 Iunie 2017
Nu este de preferat sa realizati inchriere spatiu cu destinatia de locuinta fara a avea garantia a ceea ce va prezinta locatorul
Acesta poate sa va prezinte poze de camere din hotel,iar dv cand veti merge la fata locului puteti sa gasiti un spatiu impropriu pentru locuit
Incercati sa contactati persoana din localitatea respectiva care poate viziona spatiul pe care urmeaza sa il inchiriati
Nu expediati suma convenita fara a avea garantia spatiului,sau a recuperarii sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru pfa - afacere online - in apartament inchiriat nuptialis nuptialis Buna ziua, Detin o afacere online pe care pana acum am desfasurat-o la sediul social. E vorba de un business strict online, fara contact direct cu clientii. ... (vezi toată discuția)
Contract punct de lucru portocala142002 portocala142002 Buna seara!Am un pfa si vreau sa inchiriez un spatiu..problema e ca domnul care vrea sa mi`l inchirieze..doreste doar pentru 3 luni ,iar apoi sa negociem din ... (vezi toată discuția)
Închiriere cabană pe olx: cum mă asigur că nu voi fi păcălit? ema.cirpaci ema.cirpaci Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals ... (vezi toată discuția)