avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in numele meu fara sa stiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in numele meu fara sa stiu

Poate cineva sa depuna actele pt succesiune la un avocat in numele meu fara sa stiu
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:42, 16 Septembrie 2017
Asa zisa soacra nu are un drept de mostenire intrucat nu a fost casatorita cu tatal dvs.are doar un drept de creanta pe care vrea sa-l valorifice in procedura de dezbatere a succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si cota parte. hdanny hdanny Socrul si soacra mea detin doua proprietati. Un apartament si o casa. Soacra a decedat. Socrul meu vrea sa deschida succesiunea. Sotia mea mai are o sora. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Gheorghe precup Gheorghe precup Bună seara,dacă ma puteți ajuta cu un sfat va mulțumesc. În urma cu câțiva ani ,mai precis vreo 18 ,concubinul soacrei fiind împreună de 25 de ani a ... (vezi toată discuția)
Cazare la socri cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Eu cu sotul meu locuim la socra mea in apartament ( socrul meu a decedat in 2004) alaturi de cumnata mea, sora sotului meu).Amandoi avem ... (vezi toată discuția)