avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Alpha Bank a inchis contul curent al sotiei pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Alpha Bank a inchis contul curent al sotiei pentru inactivitate pe care eu eram imputernicit. In momentul de fata nu pot accesa fondurile

Buna ziua,

sotia a avut conturi curente la Alpha Bank si m-a imputernicit pe mine pe toate conturile. Ea lucreaza in strainatate in prezent. Fara o instiintare prealabila, banca a inchis aceste conturi pentru inactivitate.

Ca urmare eu nu mai sunt imputernicit, pentru ca nu mai exista conturi. Banca nu o poate contacta pe sotia mea pentru ca datele (numarul de telefon) nu mai este de actualitate.

In plus mie nu-mi e acceptata o procura in care scrie ca o pot reprezenta pe sotia mea in fata tuturor instituriilor particulare sau de stat, pentru ca nu are explicit numele bancii trecut.

Am facut reclamatie la ANPC sa fie redeschise conturile la starea initiala, fara succes.

Ce pot face in continuare ?

Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2017
catalin888, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin888 , utilizator 11:23, 8 Iulie 2017
Cu participarea si disponibilitatea personalului bancii, problema a fost rezolvata pe cale amiabila. Ceea ce ma face sa le multumesc si sa postez acest raspuns aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Teapa legala de la banca? alina_25 alina_25 O ruda a lucrat la o fabrica 2012-2013 si a fost necesar sa isi faca un card de debit pe care isi primea salariu. In 2013 a fost ... (vezi toată discuția)
Modificare contract prin ''acord'' la telefon rares1984 rares1984 Buna ziua, Va cer ajutorul si sfatul pentru urmatoarea situatie: -in martie 2009 am incheiat primul contract pe 2 ani cu o firma de telefonie -in ... (vezi toată discuția)