avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tergiversare cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tergiversare cercetare penala

o persoana face plangere penala si nici dupa un an si jumatate politia nu stie nimic despre autorii infractiunilor reclamate. cercetarea a stat in nelucrare prima data pentru ca s-a pensionat lucratorul de la cercetari penale, apoi cel nou desemnat iar s-a pensionat, acum este o doamna care a primit de curand competenta pentru penale nu prea stie cum se face, a fost in concediu, pe urma a fost cu pastele, pe urma cu rusaliile, a avut si un concediu neprevazut cu "ingrijire copil" nu face nimic nu stie despre problemele din dosar.
ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: callingcard , utilizator 07:04, 7 Martie 2021
C.p.p. in vigoare, nu aveti treaba cu vechiul c.p.p.
Foarte util, chiar si dupa mult timp. Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemulțumit de hotărârea judecătorească. cum ar trebui să procedez dacă vreau daune morale de la inculpat? marius15g marius15g Buna ziua ! Sunt nemulțumit de hotărâre judecătorească adusa inculpatului. Eu in calitate de parte vătămată vreau sa ii cer daune morale. Ce este de ... (vezi toată discuția)
Acord recunoastere a vinovatiei-procedura in instanta roryca roryca Buna ziua Am incheiat cu procurorul un acord de recunoastere a vinovatiei intr-un proces penal pentru stopaj cu retinere la sursa . Am primit acasa o ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere AlinAlin77 AlinAlin77 Salut, referitor la incheierea unui accord de recunoastere a vinovatiei, ce se intampla dupa ce acesta a fost semnat ? In cat timp aflu daca acesta este sau nu ... (vezi toată discuția)