avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Stagii de practica si in ce consta acest stagiu de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Stagii de practica si in ce consta acest stagiu de practica?

Buna. In RO sunt unele banci care fac stagii de practica (de exemplu Raiffeisen Bank )- cel putin asa mi s-a spus.
Sunt persoane care au facut aceste stagii? - niste informatii, ceva util..Am inteles ca acest stagiu de practica nu iti garanteaza angajarea si totusi care sunt sansele sa realizezi ceva dupa acest stagiu?
Care este diferenta dintre training si internship?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:39, 27 Septembrie 2009
Pentru ca ati exemplificat Raiffeisen Bank, va recomand ca prim pas, sa intrati pe site-ul acestei banci pentru informatii directe:
[ link extern ]
Acele stagii de practica efectuate de banci sunt in primul rand neremunerate (deci nu vei primi salariu) si au scopul de a deprinde practicantul cu procedurile bancare , cu operatiunile care se fac in banca , cu tipurile de tranzactii si de asemenea cu toate documentele care sunt folosite intr-o banca (cu sau fara regim special). In functie de aptitudinile practicantului si de necesitatile de personal ale bancii respective el va primi o oferta de a lucra in acea banca sau , la final , va primi un certificat ce va atesta faptul ca a urmat un stagiu de practica pe o perioada de x luni la banca Y.
Referitor la diferenta dintre internship si training va recomand linkul urmator:
[ link extern ]

SUCCES!
=D>
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creare program de internship, training sau stagiu de practica, fara plata, in cadrul unei companii asiguraribroker asiguraribroker Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca se poate crea un program fara plata de internship, training sau un stagiu de practica, in cadrul unei firme, conform ... (vezi toată discuția)
Stagii de traducere remunerate ºi neremunerate la parlamentul european Laura Ciobeica Laura Ciobeica Parlamentul European ofera studentilor si absolventilor de universitati sau institutii similare mai multe posibilitati de a efectua stagii de traducere ... (vezi toată discuția)
Comisioane abuzive pusapopescu2013 pusapopescu2013 Cum pot afla care sunt clauzele abuzive ale bancii Raifeissen Bank, la creditul care l-am facut in 2008? Nu reusesc sa gasesc pe net care ar fi ele. Ma poate ... (vezi toată discuția)