avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar ...cine face evaluarea???
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar ...cine face evaluarea???

Buna ziua,
Sunt functionar public,in ianuarie 2016 lucram la o primarie ca inspector asistent cu un primar, in iunie 2016 s-a schimbat primarul.....in octombrie 2016 m-am transferat la alta primarie pe acelasi post...in noiembrie 2017 ar trebui sa promovez in grad dar pana acum nu am nici un raport de evaluare.Pana in 2015 am avut FB dar in 2016 nu am deloc. Daca solicit de la fosta primarie e posibil sa-mi dea satisfacator si nu pot promova.Poate actualul primar sa semneze si pentru fostul primar? , Ce pot sa fac ?? Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:46, 25 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti chema in judecata, la contencios, daca nu sunteti de acord cu calificativul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la art 24 din legea contenciosului administrativ, daca ... scg scg Referitor la art 24 din Legea contenciosului administrativ, daca am castigat la Tribnal si la Curtea de Apel dreptul la reevaluare anuala ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
Stabilire calificativ anual functionari publici cu doi evaluatori DIANA_RU DIANA_RU [b]Cum se pune in aplicare art. 108 al H.G. nr. 611 / 2008 care prevede : [/b] ART. 108 - (1) Perioada evaluata este cuprinsa intre 1 ianuarie si 31 decembrie ... (vezi toată discuția)
Promovare grad superior raduineam raduineam Am promovat in functia de inspector de specialitate gradul II la data de 01.07.2007 si am efectuat activitate neintrerupta in functie pana la data de 27 ... (vezi toată discuția)