avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nerespectare autorizatie de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nerespectare autorizatie de construire

Buna ziua, am urmatoarea problema:
In anul 2012 am inceput actele pentru construirea unei case, tot in acel an am construit fundatia acesteia si am asteptat definitivarea actelor, am primit autorizatia pe care am prelungito cativa ani, anul trecut am finalizat constructia iar anul acesta am incercat sa obtin receptia dar nu o pot obtine deoarece nu am respectat amplasamentul (in dreapta am lasat 2,4m in loc de 3 iar in spate am lasat 3m in loc de 5).
Imi puteti spune daca exista solutii pentru rezolvarea acestei probleme?(nu cred ca exista posibilitatea obtinerii unei noi autorizatii cu limitele acuale)
Sunt pe aici persoane ce au trecut prin aceasta problema si au rezolvat?
Daca sunt aici persoane ce se ocupa in Bucuresti cu rezolvarea problemelor de genul , rog sa imi dea mesaj privat.(obtinerea unei autorizatii cu aceste cote, obtinerea receptiei etc)
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2017
ContSters435752, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare ptr imobil Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua! se poate introduce actiune in constatare pentru obtinerea unei hotarari care sa tina loc de titlu de proprietate pentru un imobil casa construit pe ... (vezi toată discuția)
Construire garaj myagh86 myagh86 Buna ziua,doresc sa construiesc un garaj pe amplasamentul unei anexe(locuiesc la curte si sunt singur in curte).Acea anexa are rol de magazie si este in planul ... (vezi toată discuția)
Constructie Ionut 81 Ionut 81 buna ziua am o problema am constuit o incapere cu etaj din beceauri in curtea propietati a lui mama mea ,mentionez ca am o firma si sediu tot la propietatea a ... (vezi toată discuția)