avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectarea hotărârilor judecătoreşti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectarea hotărârilor judecătoreşti

Am castigat un litigiu de munca si am fost reîncadrata pe postul deținut anterior.

In CIM sunt încadrată pe postul de director executiv. Asa figurez în continuare în revisal, la ITM, etc, nu s-a modificat nici salariul.

După reîncadrare nu mi se mai permite accesul la stampila unității, nu am voie sa fac nici un fel de tranzacții bănești, nici deconturile lunare interne, mi s-a interzis accesul la anumite încăperi și la toate actele unității. Chiar si pt. a trimite o scrisoare trebuie sa o scriu pe calculator și este imprimata si semnata de către cineva din consiliul de conducere.
Toate acestea făceau parte din îndatoririle mele înainte de conflictul de munca.

Am cerut în scris sa fiu reintegrata în aceste îndatoriri. Mi s-a răspuns ca îndatoririle mele de servici sunt munca de secretariat și managementul bibliotecii.

Întrebarea mea: Respecta angajatorul decizia instantei de reintegrare pe postul deținut anterior conflictului de munca?
Cel mai recent răspuns: AureliaStamate , utilizator 14:05, 17 August 2017
Nu are nimeni un sfat pt. mine?
Firma poate decide ce anume sa faceti.
Esential este sa va reincadreze si sa va plateasca salariul.
Multumesc pt. raspuns.

Chiar daca decizia a fost de reincadrare in functia detinuta anterior concedierii?
Daca am avut o functie anterioara, corespunzatoare incadrarii CAEN si desfasuram activitatea prevazuta sub acel numar de cod, acuma fac cu totul altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza un salariat pe un post desfiintat? larisarazvan larisarazvan Un salariat a castigat in instanta iar aceasta a dispus reincadrarea salariatului pe postul avut anterior si plata drepturilor salariale pana la reincadrarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare decizie judecatoreasca Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Am castigat in instanta reintegrarea mea pe post dupa ce am fost concediat. Instanta a decis plata salariilor acumulate de la decizia de ... (vezi toată discuția)