Am castigat un litigiu de munca si am fost reîncadrata pe postul deținut anterior.
In CIM sunt încadrată pe postul de director executiv. Asa figurez în continuare în revisal, la ITM, etc, nu s-a modificat nici salariul.
După reîncadrare nu mi se mai permite accesul la stampila unității, nu am voie sa fac nici un fel de tranzacții bănești, nici deconturile lunare interne, mi s-a interzis accesul la anumite încăperi și la toate actele unității. Chiar si pt. a trimite o scrisoare trebuie sa o scriu pe calculator și este imprimata si semnata de către cineva din consiliul de conducere.
Toate acestea făceau parte din îndatoririle mele înainte de conflictul de munca.
Am cerut în scris sa fiu reintegrata în aceste îndatoriri. Mi s-a răspuns ca îndatoririle mele de servici sunt munca de secretariat și managementul bibliotecii.
Întrebarea mea: Respecta angajatorul decizia instantei de reintegrare pe postul deținut anterior conflictului de munca?
Chiar daca decizia a fost de reincadrare in functia detinuta anterior concedierii?
Daca am avut o functie anterioara, corespunzatoare incadrarii CAEN si desfasuram activitatea prevazuta sub acel numar de cod, acuma fac cu totul altceva.