avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legea obligativitatii vaccinurilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legea obligativitatii vaccinurilor

Buna ziua! Ma preocupa Legea vaccinarii, caci sunt in situatia parintilor care refuza vaccinul, din motive de responsabilitate, nu de "iresponsabilitate", cum doreste statul sa ma catalogheze. Refuz sa imi injectez copilul sanatos cu substante toxice precum timerosal. Ce inseamna asta, conform legii? Amenda? Inchisoare? Luarea copilului in proprietatea statului si vaccinarea lui fortata (mentionez ca sunt vaduva si ca imi cresc singura copilul)? Exista vreo sansa pentru noi, parintii, respectiv pentru copiii nostri?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici dumneavoastra si nici initiatoarea topicului nu sunteti informati corect

Este o părere. Fiecare om are convingeri şi este sigur că ale lui sunt cele corecte.
Sechele lasă şi bolile care puteau fi evitate prin vaccinare, la fel cum unele vaccinuri au efecte nefaste asupra unor indivizi cu iminitatea scăzută.
Rana din sufletul copilei pentru ca are o mama disfunctionala care a pus dragostea de copil pe locul doi, pe primul loc fiind dorinta de a face parte din mai multe grupuri pe facebook.

Despre asta ar fi mult de discutat, în primul rând că nu s-a dovedit că doamna e disfuncţională, pentru simplul motiv că gândeşte diferit de dvs., pe de altă parte, nu aş acuza o persoană de apartenenţa de anumite grupuri, asociaţii, fără o dovadă concretă.
Şi, nu toată lumea are drumuri în Olt, ca să viziteze Balşul :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o părere. Fiecare om are convingeri şi este sigur că ale lui sunt cele corecte.
Sechele lasă şi bolile care puteau fi evitate prin vaccinare, la fel cum unele vaccinuri au efecte nefaste asupra unor indivizi cu iminitatea scăzută.


Normal ca este o parere,parerea mea. Bazata pe faptul ca 99% dintre antivaccinisti s-au informat doar de pe google.
In al doilea rand aveti mare dreptate, vaccinurile au efecte nefasta asupra indivizilor cu imunitate foarte scazuta, insa le si salveaza viata. Pentru ca daca vaccinul este ceva ce organismal lor suporta greu, aproape sigur boala in sine I-ar fi omorat.

Despre asta ar fi mult de discutat, în primul rând că nu s-a dovedit că doamna e disfuncţională, pentru simplul motiv că gândeşte diferit de dvs., pe de altă parte, nu aş acuza o persoană de apartenenţa de anumite grupuri, asociaţii, fără o dovadă concretă.
Şi, nu toată lumea are drumuri în Olt, ca să viziteze Balşul


Nu s-a dovedit dar asa pare. Daca copilul I-ar face vaccinul, viata doamnei ar fi distrusa, singura a marturisit asta. Ori.....nu este deloc replica a unei personae foarte functionale, cu judecata sanatoasa ci replica unei personae emotive cu anumite framantari si probleme in fundal.
Nu toata lumea are drum la Bals insa toata lumea ar putea sa ajunga la un spital de boli infectionase sa se intereseze.
Martonze, profesia dumneavoastra poate fi invatata exclusiv pe google?
Considerati ca o persoana care a petrecut 100 de ore pe internet ( desi nu asta e timpul pe care antivaccinistii il aloca studiului) ar putea face meseria dumneavoastra?
Ca daca da...atunci felicitari, userul a procedat corect. Daca nu insa......cam am dreptate.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ştim de unde s-a informat iniţiatoarea topicului şi nu putem afirma nici că 99% dintre antivaccinişti s-au informat de pe google.Eu ştiu de la tatăl meu, care a lucrat la institutul Pasteur şi a făcut cercetări în domeniu, este adevărat, în domeniul veterinar, că vaccinurile combat anumite tulpini de virus şi când se semnala apariţia bolii la o fermă, ei prelevau ţesut din animalele bolnave şi fabricau vaccinul contra tulpinii respective. Se vaccinau cu preparatul obţinut toate animalele din fermele regiunii.
Cam pe asta se bazează şi autovaccinul, omul bolnav se injectează cu ser prelevat din sângele bolnavului. Tulpinile agentului patogen diferă de la un loc la altul, astfel, vaccinul importat de nu ştiu unde poate fi apă de ploaie sau poate provoca boala la persoanele sensibile.
N-am auzit până acum ca înainte de vaccinare, copiii să fie supuşi unor analize medicale complexe, care să evite riscul unor complicaţii datorate chiar vaccinului.
Şi încă un amănunt: eu personal am avut rujeolă, atunci nu exista vaccinul contra - toată creşa a avut, unul de la altul ne-am îmbolnăvit.Eu am fost un copil slab, cu colită încă de la naştere, mama îmi spune că după rujeolă, s-a terminat cu colita şi am intrat în rândul copiilor sănătoşi.
În concluzie, nu avem dreptul să desconsiderăm nici o ipoteză, eu vă doresc ca viaţa să nu confirme temerile userului cu copiii dvs. Fiecare crede că lui nu i se poate întâmpla - ba, se poate! Este exemplul clar al copiilor care s-au prăpădit în această primăvară, toţi cam de aceeaşi vârstă, toţi vaccinaţi în aceeaşi perioadă, din acelaşi lot de vaccin.Cei mai slabi au murit, unii au supravieţuit, cu sechele, alţii nu au avut reacţii adverse.
Şi, să nu uităm, că vaccinurile sunt o uriaşă afacere, pe bani publici. Cu acelaşi zel, guvernul putea legifera obligativitatea cursurilor de înot pentru toţi copiii, de exemplu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
Martonze, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martonze, cert e ca imunizarea naturala s-a cam dus: mama nu are lapte la san din cauza stress-ului sau din alte zeci de cauze, copiii sunt supercocolositi dezinfectati cu servetele antiseptice, in casa se da cu tone de dezinfectant, copiii nu se mai joaca decat in locuri "special amenajate" etc.
Nu e de mirare ca imuninitatea naturala, primordiala si capatata, a scazut vizibil. De asta si o banala rujeola ajunge sa ucida, de asta si un vaccin creeaza complicatii....
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)