avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS platit in alt mod, daca nu am contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS platit in alt mod, daca nu am contract de munca

Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:
-sunt administrator(unic actionar) al unui SRL si doresc sa-mi reziliez CIM. Cum pot beneficia de asigurari de sanatate? La casa de asigurari mi s-a spus ca pot fi coasigurat pe contractul de munca al sotiei, daca nu am nici un venit(deci pica).Se poate plati din mana aceasta contributie? Cat ar fi cuantumul minim?
La casa de pensii am vorbit si mi s-a spus ca, la ei se poate incheia un contract si platesc separat contributia la fondul public de pensii.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract irenaradulescu irenaradulescu Am terminat somajul si doresc sa platesc in continuare contributiile la stat. De ce documente am nevoie si unde sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate/ contributii sociale efectuate direct de o persoana fizica, fara venit Andrej2014 Andrej2014 Sunt salariata la o firma care isi va inceta activitatea luna viitoare. Lucrez aici de 10 ani, cu carte de munca. Nu doresc sa ma mai angajez pe viitor si as ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cas nicoleta0905 nicoleta0905 Buna seara.Problema mea este urmatoarea> acum cativa ani am incheiat un contract cu CAS deoarece am avut anumite probleme de sanatate si am platit ... (vezi toată discuția)