avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz turisti
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz turisti

Am nevoie de un sfat, va rog.
1.Legal, cum poate fi refuzat un turist pe care nu dorim sa il campam din varii motive? La noi camparea se face la fata locului, nu se fac rezervari, fiecare isi alege ce loc doreste, pt ce perioada vrea.
2.In baza unui regulament intern se poate afisa un anunt cum ca ne rezervam dreptul de a ne alege clientii sau ceva de genul? Citesc pareri impartite si as vrea sa stiu exact daca e legal.
3. Exista vreo schita/pasi de urmat in realizarea unui regulament? Legislatia in turism nu e foarte bogata din cate am cautat/gasit eu.
Cel mai recent răspuns: LauraMihaella , utilizator 08:56, 9 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)