avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua ! Sunt medic veterinar si am nevoie de un sfat.Trebuie sa fac contract prestari servicii cu o ferma si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa procedez, respectiv sa infiintez pfa sau srl? Ma refer la care ar fi mai profital pentru mine atat din punct de vedere financiar cat si al timpului acordat actelor. Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: AndreiAndrei12 , utilizator 06:41, 7 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles.. Multumesc mult ! O alta nelamurire daca nu va suparati, vreau sa preiau un cabinet medical individual de la un alt medic, se poate realiza acest lucru sau trebuie sa imi infiintez eu al meu?
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cu cabinete medicale gaif gaif Sunt asistent medical,pensionat anticipat si am solicitari de a presta acest serviciu.Am autorizatie de libera practica. INtREBARE: Am dreptul sa prestez ... (vezi toată discuția)
Externalizare servicii medical veterinare catalina.c catalina.c Doresc sa ofer servicii chirurgicale pentru medicii veterinari care doresc externalizarea acestui serviciu. Daca ei au cabinet veterinar inregistrat si ... (vezi toată discuția)