avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru adaugat in CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru adaugat in CIM

Buna ziua !
CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, programul trebuie specificat in CIM. Cum ma sfatuiti sa fac acest lucru ? Prin AA? Dar de-acum AA trebuie intocmit inainte de producerea modificarii - ori, programul nu se modifica...numai ca ers specificat in RI si nu direct in CIM ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 22 August 2017
Si daca a fost omis programul (inregistrarea intervalului orar) , cum considerati ca ar trebui procedat?
observ ca se pune o intrebare si se raspunde pe langa....acelasi lucru il sustin si eu..daca in contractual de munca este trecut 4 ore/ zi dar nu este trecut intervalul orar ce fac?fac act additional la contract in care specific intervalul orar???
Daca nu este mentionata repartizarea in c.i.m., atunci se va incheia acte aditionale la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! in cazul unui contract de 2 h, salariatului i se ... Brancoveanu Roxana Brancoveanu Roxana Buna seara! In cazul unui contract de 2 h, salariatului i se permite sa lucreze cand doreste aceste 2 h de ex, azi de la 10.00 la 12.00 ... maine de la 14.00 ... (vezi toată discuția)
Interval orar la contract cu timp partial MIRELAIONICA MIRELAIONICA Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20??? (vezi toată discuția)
Angajat part-time / program flexibil de munca sav83 sav83 Buna ziua, doresc sa inchei un contract individual de munca pentru o persoana angajata part-time 4 ore, dar sa ii ofer o flexibilitate lunara asupra ... (vezi toată discuția)