avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fara declararea unui mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fara declararea unui mostenitor

Buna ziua!

In cazul in care se dezbate succesiuea (cu intentie) fara unul din mostenitori, care sunt repercusiunile legale care pot fi luate fata de persoanele implicate

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:27, 20 August 2017
Pe cale civila se poate cere anularea certificatului de mostenitor-in instanta-,iar pe cale penala se poate formula plangere penala ptr.infractiunea de fals in declaratii(Art.326 NCP)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot obține ceva din ce mi se cuvenea dacă sora mea vitregă a dezbătut succesiunea mințind că e singurul copil, după care vândut tot? Cristi1978 Cristi1978 Dacă nu am fost înștiințat de moartea tatălui, în 2011,iartattal fiind recăsătorit și avind o fata din aceea căsătorie, soră vitregă a făcut ... (vezi toată discuția)
Anulare unui contract de avanzate cumparare Mikymoly Mikymoly Buna seara am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Bunicii din partea tatalui au avut o casa si terenuri. Aveau 3 copii. Toti 3 copii inclusiv ... (vezi toată discuția)
Avocat incorect ContSters134265 ContSters134265 Avocatul aparator al unei societati comerciale in apelul inaintat Curtii de apel, a spus in fata judecatorilor ca persoana [b]x [/b]a fost angajata ... (vezi toată discuția)