avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!- furt și frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!- furt și frauda

As dori sa stiu cum pot face rost de filmarile video de la un bancomat deoarece mi-a fost furata borseta si am aflat ca s-a incercat o tranzactie de banca respectiva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:16, 21 August 2017
Ati depus plangere penala?
Inregistrarile video pot fi solicitate bancii doar de catre organele de ancheta, politie sau parchet in urma plangerii privind furtul.
Mentionati acest lucru in cadrul plangerii si organele abilitate vor solicita secventele filmate in mod oficial.
Soc si groaza, primul pas este blocarea cardurilor, dvs. nu stiti? Apoi plangerea penala pt frauda de furaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine cerceteaza o reclamatie privitor la furt de pe card electronic? celdecolo celdecolo Am reclamat sustragerea din casa a unui card impreuna cu hartia pe care era scris codul PIN .De pe card s-au extras toti banii,evident fara voia ... (vezi toată discuția)
Furt calificat simonarac simonarac Buna seara.Mai revin cu problema mea cu furtul de pe card.Dupa ce am aflat ca juca poker online dupa cardul meu,acum am observat tot din extrase ca imi mai ... (vezi toată discuția)
Daca ai solicitat instantei scris pt demersuri pt a sti cum ... nela48 nela48 daca ai solicitat instantei scris pt demersuri pt a stii cum intrii in posibilitatea filmarii de la bancomat si instanta nu a luat in calc mai e posibil sa ... (vezi toată discuția)