avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Intrarea in legalitate pt un proiect partial realizat
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Intrarea in legalitate pt un proiect partial realizat

Buna seara! Doresc sa stiu daca se poate intra in legalitate cu un proiect partial realizat.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
adriana_ragalie, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana_ragalie , utilizator 18:18, 11 Octombrie 2017
Cunosc procedura de mediu atat in ce priveste Acordul de mediu, cat si in ce priveste Autorizatia de mediu.

Asa cum am explicat anterior, s-au obtinut astfel de acte de reglementare ( Acord de mediu) pt proiecte incepute....dar cu conditia ca acele proiecte nu se incadrau in HG 445/2009. Aceasta era conditia la care ma refeream in mesajul anterior si asa mi s-a explicat si de catre autoritatea locala de mediu.
Deci se obtine Acord de mediu ( respectiv Clasarea notificarii sau Decizia etapei de incadrare , in functie de amploarea proiectului) pt intrarea in legalitate atata timp cat proiectul propus ( partial realizat) nu se incadreaza in anexele 1 sau 2 la HG 445/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de construire Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de la primarie si am construit pe el fara nici un act. Care sunt etapele si actele necesare pt a obtine autorizatia de constructie? (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie George Emilian George Emilian Buna ziua !! In anul 2008,am construit o casa P+M,fara a avea autorizatie de constructie!! Latimea casei este de pe un hotar pe celalalt,stanga-dreapta,cu ... (vezi toată discuția)
1. În ce condiții legale mai poate fi emisă o autorizație ... agachea agachea 1. În ce condiții legale mai poate fi emisă o Autorizație Integrată de Mediu, dacă în prealabil pentru același proiect, a fost respinsă o solicitare ... (vezi toată discuția)