avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Raspundere civila delictuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Raspundere civila delictuala

Cetățean x trimite un e mail către Senat cerând respingerea unui proiect de lege. I se răspunde la e mail de către comisia de administrație publica și organizare a teritoriului. I se face publica adresa de e-mail atât cet x cat și celorlalți care au trimis e mail. Pe cine cheamă în judecata cet x în răspundere civila delictuala, întrucât adresa sa de e mail a fost făcută publică? Cine are calitate de parat in speță? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:42, 29 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am inteles de ce s-a facut publica adresa de e-mail.

Este insa posibil ca fiind vorba de ceva care priveste interesul public sa fi avut dreptul sa procedeze asa pentru transparenta.
In general ceea ce are implicatie politica duce catre ceva public si pierderea dreptului la viata privata pe acea chestiune care este o chestiune de interes public.

Este un proces cu grad de dificultate foarte ridicat tocmai datorita faptului ca politica duce la pierderea intimitatii.Generic vorbind...
Dar discutia poate fi extrem de lunga cu argumente foarte multe...pro si contra...

In esenta, politicienii nu prea au dreptul la viata privata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu are calitate procesuala parlamentul? aidu aidu Care este explicatia pt care Statul roman, prin MFP, raspunde pt activitatea organelor sale - de exemplu daca Parlamentul da o lege proasta, care ma paubeste ... (vezi toată discuția)
998-999c.civ ContSters244210 ContSters244210 poate fi obligat mostenitorul autorului unui accident auto cu vatamare grava la plata prejudiciului produs/pretins intr-o actiune pornita impotriva ... (vezi toată discuția)
Cine are calitate procesuală pasiva în locul societății carpatica ... Mirrella P. Mirrella P. Cine are calitate procesuală pasiva în locul societății Carpatica Asig, în faliment pentru răspundere civila delictuala intr-un proces civil daune ... (vezi toată discuția)