avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Despre trecerea graniței, documente necesare
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Despre trecerea graniței, documente necesare

Am si eu o intrebare si as dori daca se poate un raspuns sigur.Daca mama mea este in Italia,are buletin italian,iar cel romanesc il are expirat si vrea sa vina in Romania pe Bulgaria,poate trece daca il are expirat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:33, 27 Ianuarie 2018
Buna seara,
Trece granita cu buletinul italian si-si face romanesc aici in tara!
Buna dimineata,daca ea nu.l are pentru espatrio,poate trece?Pentru ca spune ca nu este valid sa treaca in Romania
Ea vrea sa mearga pe ruta Italia Grecia Romania,adica sa treaca cu bacul,nu stiu exact cum este ruta,vrea sa stie daca nu are probleme in Bulgaria!?
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
ellayadhy1@gmail.com, utilizator
Buna seara!
Cu cartea de identitate italiana nu poate trece frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..sunt venit din italia cu fata de varsta de 3 ani..cand ... Cafes Cafes Buna ziua..sunt venit din Italia cu fata de varsta de 3 ani..cand sa nascut fata l,sotia nu a avut carte de indentitate asa cu nu a putut sa o recunoasca ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat mariogabi mariogabi am o mica problema va rog sa ma ajutati,am buletinul si passaportul expirat,locuesc in grecia cu familiea de mai bine de 15 ani.problema este ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Vameși români Yinsho01 Yinsho01 Bună ziua! Am o rudă care de curând a hotărât să vină în România din Italia după o perioadă de aproximativ 10 ani, timp în care buletinul românesc ... (vezi toată discuția)