Buna ziua
Recent am fost implicata intr-un accident rutier in Albania, iar soferul vinovat a fost un cetatean albanez, conform procesului verbal emis de politia locala albaneza.
Acesta (albanezul) nu avea asigurare rutiera precum nici verificare tehnica.
Societatea de asigurari din Romania unde am RCA-ul ne-a comunicat ca optiunea ar fi ca noi sa ne judecam cu cetateanul albanez in Albania.
Pentru acest aspect ar fi nevoie de un avocat din Albania
Puteti sa ne ajutati cum ar tb procedat in acest caz?sau daca aveti alte sugestii care nu ar implica un proces in Albania?
multumesc
Sunati la BAAR , si va vor spune ce aveti de facut, in nici un caz sa va judecati in Albania.
romtelecom:
[+40] [21] 319 13 02
[+40] [21] 319 13 03
[+40] [21] 319 13 04
RDS:
[+40] [31] 805 68 14
[+40] [31] 805 68 15
Orange:
[+40] 743 17 47 47
Trimiteti toate documente pe adresa secretariat@baar.ro,si ulterior veti fi contactat de un inspector de daune pentru constatare.
Buna ziua
va multumesc pt raspuns
Am luat deja legatura BAR (am trimis mail cu toate documentele )si ne-au raspuns ca trebuie sa luam legatura cu Albania, plus ca ne-au dat o adresa invalida din Albania,care apare si pe site-ul Bar-ului ...nici macar nu s-au interesat catre cine sa ne redirectioneze..eu cu sotul am gasit site-ul corect pt biroul asigatorilor din Albania si asa am luat legatura... .....ca ei nu au ce face in acest caz, ca nu mai colaboreaza cu Albania, si sa luam personal legatura cu biroul asiguratorilor din Albania sau sa luam legatura cu un avocat albanez si sa ne judecam in Albania ....Am luat legatura cu cei din Albania si asteptam sa ne dea un raspuns ce trebuie facut .....
Sunt profund dezamagita de ce se intampla in Romania din acest punct de vedere, platim asigurari dar cand avem o problema mai aparte nu ne ajuta deloc ...