ionut_popescu1986 a scris:
Ce drepturi să-şi ceară, aceşti "viitori avocaţi"?
Nu ştiu ... prea credeţi ca a fi avocat e nu ştiu cine ştie ce ... Am mai văzut pe forum ... aici ... exprimări de genul ... "sunt avocat! am reuşit!" ... ce ai reuşit?
Tot nu înţeleg agitaţia asta generală ... Oricum după ce se afişează rezultatele ... trebuie aşteptată decizia de validare ... şi după asta trebuie căutat un îndrumător ... şi cum majoritatea iau fără plată ... nu prea înţeleg entuziasmul acesta general. Până o să reuşiţi să câştigaţi efectiv ceva ca avocaţi, majoritatea vânzătorilor de la magazin vor avea mai mulţi bani ca voi. :) Aşadar ...
Că se afişează azi, că mâine, că în ianuarie, nu e tot acolo? Unde e termenul ăsta imperativ ... tip ... trebuie să aflu până în x decembrie ... ce rezolvaţi dacă aflaţi? Petreceţi sărbătorile frumos? În asta stă fericirea voastră ... faptul că aţi promovat un amârât de examen sau nu ....
Aţi dat examenul, deci de acum nu mai depinde de voi.
Personal, am luat examenul în sesiunea asta, dar chiar nu văd nici un motiv de fală sau mândrie şi viaţa mea e exact la fel ca până acum.
Pe de o parte are dreptate colegul, insa totusi ca avocat se castiga foarte bine dar pentru a ajunge la un castig aceasta presupune multa munca, eforturi si foarte mult studiu. Materia care s/a invatat pentru examen este f putina pe langa toata legislatia pe care trebuie sa o studiezi zilnic si ptr fiecare cauza in parte.
Deci mult succes celor admisi!