ionut_popescu1986 a scris:
Ce drepturi să-şi ceară, aceşti "viitori avocaţi"?
Nu ştiu ... prea credeţi ca a fi avocat e nu ştiu cine ştie ce ... Am mai văzut pe forum ... aici ... exprimări de genul ... "sunt avocat! am reuşit!" ... ce ai reuşit?
Tot nu înţeleg agitaţia asta generală ... Oricum după ce se afişează rezultatele ... trebuie aşteptată decizia de validare ... şi după asta trebuie căutat un îndrumător ... şi cum majoritatea iau fără plată ... nu prea înţeleg entuziasmul acesta general. Până o să reuşiţi să câştigaţi efectiv ceva ca avocaţi, majoritatea vânzătorilor de la magazin vor avea mai mulţi bani ca voi. :) Aşadar ...
Că se afişează azi, că mâine, că în ianuarie, nu e tot acolo? Unde e termenul ăsta imperativ ... tip ... trebuie să aflu până în x decembrie ... ce rezolvaţi dacă aflaţi? Petreceţi sărbătorile frumos? În asta stă fericirea voastră ... faptul că aţi promovat un amârât de examen sau nu ....
Aţi dat examenul, deci de acum nu mai depinde de voi.
Personal, am luat examenul în sesiunea asta, dar chiar nu văd nici un motiv de fală sau mândrie şi viaţa mea e exact la fel ca până acum.
SUNT AVOCAT! AM REUSIT!:P si ma mandresc cu asta. Care e problema ta? Lasa-ne sa fim fericititi, lasa-ne sa ne entuziasmam "...pana o sa reusim sa castigam ceva ca avocati". De ce nu intelegi agitatia asta generala? Pentru ca tu ai deja un raspuns care te satisface? Lasa-i si pe cei care se agita pe aici sa spere, sa aiba emotii, sa viseze....OK, poate ca majoritatea vanzatorilor din magazin vor avea mai multi bani ca multi dintre noi, la inceput de drum, dar noi vom avea ceva ce altii nu au : un anumit fel de satisfactie, de sentiment al implinirii, de superioritate (daca vrei) a intelectului.
"...faptul ca ati promovat un amarat de examen". ...ce formulare jenanta pentru tine care pretinzi ca ai intrat la CJ :( .De ce a fost
amarat acest examen pentru tine, si de ce nu ai luat inca de anul trecut daca te crezi asa de valoros? Aaaaa....pt. ca atunci ai invatat din tratate si acuma din sinteze....Sorry man, U are pathetic...Good chance!