Murgu a scris:
2theadvocate a scris:
Mi se pare mult spus "superioritate a intelectului"..Hai sa fim seriosi!...Pe linia asta de gandire, un magistrat ar trebui sa aiba acelasi sentiment pe care il descrii tu fata de un avocat.
Ionut_popescu1986 a descris fidel, insa, tabloul realitatii post-admitere. :)
Pe linia aia de gandire fiecare dintre noi manifesta, exteriorizeaza, superioritatea intelectuala pe care o are sau pe care crede ca o are in raport cu altii. N-are nicio legatura cu relatia magistrat-avocat. Sunt profesii diferite, reglementate distinct, fiecare cu tainele ei. Avocatul nu este nicicum inferior profesional magistratului asa cum nici magistratul nu ar trebui sa se creada superior avocatului. Anyway, @ionut_popescu1986 a descris, poate fidel, tabloul realitatii SALE post-admitere, care poate sa fie diferita de a altora. Have a nice life!
"YOU REST YOUR CASE":)))) Nu te supara, e o mica gluma legata de modul in care imbini romana si engleza, mod ce mi-a amintit de un..mediatizat...
Deci , magistratura si avocatura - doua profesii /domenii diferite..corect ..dar nu asta era punctul meu de vedere...si vanzatorul si avocatul sunt doi profesionisti, fiecare in domeniul sau...Ti se pare firesc acest sentiment de superioritate? Bine, tu il ai..ok, treaba ta..dar de ce generalizezi?Stii tu cum gandesc ceilalti?
Eu te-am felicitat atunci cand ai anuntat ca ai luat examenul, dar mi se pare usor nepotrivit sa tot amintesti acest lucru....sa vorbesti de pseudonim cand poate tu folosesti unul...sa afirmi ca te consideri superior doar pt ca ai luat un examen...
E doar un punct de vedere, nu este cazul sa manifesti ostilitate..
Succes in cariera!:)