avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan...

Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o perioada am fost prins din nou la volan , de data asta fara a consuma bauturi alcoolice ducand acasa un prieten care o adormit la bar . Mi se face un al 2-lea dosar penal , stiu ! Daca nu ma insel primesc undeva pe la 1an juma` cu suspendare (poate si mai mult , asa am inteles) . Acuma intrebarea mea este dupa cat timp pot da de permis ?
Cel mai recent răspuns: Izabellad , utilizator 18:43, 8 Iulie 2020
Va multumesc pentru toate aceste detalii foarte importante.
Buna seara! Va mai deranjez inca o data cu o intrebare si va rog sa ma iertati! Mi au iesit analizele de la mina minovici , am sunat la dansii acolo si Mi au confirmat că sunt gata si maine va venii posta militară sa le ridice . Stiti cumva unde ajung si cand se depun la dosar ? Am întrebat o pe Doamna de acolo ce alcoolemie mi a iesit si mi a răspuns că nu are voie să spună si sa iau legatura cu Dl Politist ce M a prins în seara respectiva pentru ca dansul se ocupa de mine si imi poate da raspunsul cu alcoolemia. Pot merge la poliție sa ma interesez?
Buna ziua in data de 10 3 2019 ma oprit un echipaj am oprit si am fost supus aparatului epilotest rezultatul 0.59 ce mise poate intinpla ast un raspuns ms
Daca o sa se stabileasca ca aveati in momentul in care ati fost depistat conducand, o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, o sa fiti trimis in judecata.
In cazul unei condamnari, permisul se anuleaza.
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cum sa soluționat? Cat a iesit in sange ?

Cristimarela a scris:

Buna ziua in data de 10 3 2019 ma oprit un echipaj am oprit si am fost supus aparatului epilotest rezultatul 0.59 ce mise poate intinpla ast un raspuns ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange 2,02 sebseb sebseb prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)