avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut în 2006 pentru altcineva. Pot rezolva ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut în 2006 pentru altcineva. Pot rezolva problema cu recuperatorii și cu Biroul de Credit?

in 2006 am luat produse de la altex pt altcineva,incheind cu acesta prin notar un document prin care el trebuia sa plateasca toata suma,problema ca el nu a platit si acum imi vine de la recuperatorii tot felul de plicuri cum ca eu am de plata.cum as putea rezolva situatia?, ca as dori sa fac un imprumut in banca dar nu pot pt ca figurez la Biroul de credit cu datorii.va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ssibiu , utilizator 20:17, 15 Octombrie 2017
puneti in executare silita contractul incheiat la notar.
Buna ziua,
1. Nu va apucati sa semnati NIMIC cu recuperatorii. Se pare ca datoriile sunt prescrise asa ca, solicitand ajutorul unui avocat, atacati in instanta notificarile lor.
2. Solicitati, in cazul ca sunteti dumneavoastra chemata in instanta, introducerea in cauza si a ce;ui pentru care ati cumparat ca chemat in garantie.
cam tarziu sa rezolvati ceva.
Nici dvs nu puteti sa mai puneti in executare acel contract si nici recuperatorii nu au cum sa isi mai recupereze prin executare silita ce le datorati.
daca ajungeti sa fiti executata silit, contestati executarea.
multumesc frumos pt raspuns.
ce ar trebuie sa fac sa numai figurez la biroul de credit ca vreau sa iau un credit ipotecar?

Alte discuții în legătură

Datorie neachitata Alynamycina Alynamycina buna seara in urma cu ani buni in anul 2008 am avut o datorie la o banca...nu a fost platita si am inceput sa primesc telefoane de recuperare datorie. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar executat silit Ileana.21 Ileana.21 Buna ziua. Eu sunt coplatitor la un credit aflat in biroul de credit. Iar acuma am facut un contract la banca pentru un credit ipotecar in care figurez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme respectare act aditional contract credit de catre banca DM DM Buna ziua Am o problema cu banca.Am cedat un contract ipotecar prin hotarare juecatoeasca definitiva si irevocabila dar banca dupa mai mult de jumatate de ... (vezi toată discuția)