avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca fara instiintare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca fara instiintare

Buna ziua,

de curand am aflat ca firma la care muncesc mi-a inchis contractul de munca de 2 luni fara a ma anunta, in momenul cand am cerut o adeverinta de salariu am fost anuntata . Bun, pe langa lipsa totala a formalitatilor care trebuiau sa le faca si sa ma anunte ca de fapt muncesc la negru ,mai sunt si insarcinta, lucru stiut si de ei.
Spuneti-mi va rog ce as putea face si cum cum o pot scoate la capat?

O data intrerupta cartea munca eu nu mai pot intra in prenatal, sunt obligata ori sa ai dau in judecata ori sa muncesc la negru pana nu mai pot, dara apoi sa nu am nici o sursa de venit
Multumesc frumos pentru raspuns.
Clar nu accept munca la negru iar daca afecteaza concediu prenatal si postnatal sigur o sa ajung in instanta , daca nu sper sa o rezolv pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatit si fara contract de munca marius20040 marius20040 Prin inchiderea firmei unde am fost angajat am primit indemnizatia de somaj.Ulterior am fost chemat din nou la munca de angajator cu conditia ca imi vor face ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca cu angajatorul silviu35 silviu35 CONTRACTUL se poate incheia fara o fisa medicala de catre angajator. (vezi toată discuția)
Munca la negru mioarailina mioarailina Daca am lucrat la negru si sunt in somaj iar patronul nu mi-a facut contract pt ca nu a vrut ce pateste daca îi fac reclamatie la ITM (vezi toată discuția)